Kansas

View listings

Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v Kansas

Nemovitosti na prodej v Kansasu

Kansas hraničí severně se státem Nebraska; východ s Missouri; na jih s Oklahomou; a na západ s Coloradem

Pokud se stěhujete do státu nebo žijete zde, pokud hledáte nemovitost k prodeji v Kansasu, pokud chcete přejít z pronájmu na kupce, pokračujte v čtení našeho článku a dozvíte se více o tom, jak budou prognózy nemovitostí ovlivňovat vaše cíle.

Kansas trh s nemovitostmi v současné době je lepší pro prodejce nemovitostí k prodeji v Kansasu. Na trhu je méně domů a požadované ceny se stále zvyšují.

Nicméně, v únoru 2018, domácí prodeje klesly o několik procentních bodů. To nebyla dobrá zpráva pro majitele domů, kteří chtějí prodat.

Odborníci vypočítají, že vlastnosti Kansasu se začnou zvyšovat s jarním vývojem s poptávkou po stále rostoucích cenách.

To znamená, že domy se v průběhu let stanou dražšími, takže nyní může být nejlepší čas koupit nemovitost k prodeji v Kansasu, pokud si ji můžete dovolit.

Dvě města v Kansasu jsou na seznamu 150 nejlepších měst, které žijí v USA.

Město Wichita se umístila na 77. místě, zatímco město Overland Park bylo 8. místo.

Celkové pořadí Overland Park bylo poměrně dobré, ale toto město se také podařilo dosáhnout pět nejlepších v kategorii levnějších nájmů.

Ale tento okamžik je vhodný čas k nákupu nemovitosti k prodeji v Kansasu. Ceny rostou, ale v současné době je stále možné najít cenově dostupné domy, které jsou ve výborném stavu.

Trh s nemovitostmi z roku 2018 v Kansasu může být pro prodejce dobrý, ale to neznamená, že kupující nebudou moci najít domov svých snů.

Ceny domů by mohly růst pomalu a stabilně po celý rok. Jsou však stále přiměřené ceny v závislosti na tom, co hledáte.

 Pokud uvažujete o nalezení nemovitosti k prodeji v Kansasu, měli byste vědět, že je to stát s mnoha otevřenými prostory, slunné oblohy a málo dopravy. Růst zaměstnanosti v Kansasu zaostává za sousedními státy o méně než 1% a stát čelí od roku 2012 značným rozpočtovým schodkům.

To dělá stát na 34. místě ve Spojených státech pro obyvatelstvo a na 31. místo pro růst populace. Na druhé straně některé z nejmenších měst ve státě, které mají rychle klesající populaci, nabízejí volné domovy a jiné pobídky těm, kteří chtějí přemístit a postavit domov. Mezi tato zoufalá města patří Ellsworth, Atwood, Lincoln, Minneapolis a Marquette

Wichita je největší město v Kansasu, s populací přes 670 000 lidí v metru, je nazýváno "Air Capital of the World", protože hostí několik leteckých společností. Mezi další významné odvětví patří zemědělství, výroba skotu a zpracování hovězího masa, energie a průmyslové nerosty.

  •  
    Stěhování do Kansasu. Vysílejte a žijte v Kansasu.

      Nachází se na americkém Středozápadě, s asi 2 800 000 obyvateli, je Kansas jedním z federovaných států patřících do USA s jedinečnou a samostatnou historií. Místo, které dodnes podtrhuje kořeny jedné z nejvíce multietnických populací na světě, schopné podmanit každého, kdo ji navštíví, a to jak ...

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Cod. 9551

Prodat Domek, Kansas, Allen County, Topeka, Topeka

2,992,300.70CZK
Prodat
Domek

67 m²
Super deal u suncanoj Floridi! (10 minuta od plaze). Kada vi ili neko od vasih: Klijenata, Rodjaka, Prijatelja ili Poznanika planira preseljenje/inve...
UNAVAILABLE
Cod. 9549

Prodat Třípokojový, Kansas, Anderson County, Wichita, Wichita

3,173,635.37CZK
Prodat
Třípokojový

111 m²
Florida! -----> Vasa investicija/ stan u Majamiju! Kada vi ili neko od vasih: Klijenata, Rodjaka, Prijatelja ili Poznanika planira preseljenje/inves...
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB